miercuri, 30 septembrie 2009

Inspirat din viata


Cainele Cel Prost statea in curtea blocului. Vecina de la parter il iubea foarte mult si-l lasa sa intre ori de cate ori vroia ( si vroia mai tot timpul ).
Cainele Cel Prost avea blana lunga in alb si negru. Era un caine care se uita cu admiratie la rudele sale de rasa, privea tamp alti caini si se intreba cum se face ca ei sunt mai destepti decat el. Adica cum?! Nu erau tot caini?!
Intr-o zi, in timp ce se afla in vizita la vecina de la parter, s-a intamplat sa vada campania de la televizor " Scoala te face mare " . Si-a spus: " Hmmmm .. asta trebuie sa fie! Asta e motivul pentru care ceilalti caini sunt mai destepti! Scoala !!!! Ham Ham! M-am scos! Ham Ham! "
Pe 15 septembrie s-a indreptat spre scoala cartierului. Intra in clasa si astepta cu emotie sa-si faca prieteni noi si sa invete lucruri interesante.
Intra doamna invatatoare si incepu sa strige catalogul:
- Bogdan Andrei!
- Prezent!
- Cantemir Mirela!
- Prezent!
- Cel Prost Cainele!
- Ham Ham!
Cainele Cel Prost s-a adaptat repede. Devenea pe zi ce trece mai destept. Se intreba cum a putut sa traiasca in idiotia aia atata timp. Se hotara sa se duca la consiliera scolii, sa-i povesteasca viata sa si poate sa primeasca un raspuns la intrebarile care-l chinuiau de atata timp.
Dupa ce asculta vorbele Cainelui Cel Prost, consiliera spuse:
- Singura vinovata este vecina de la parter. In locul tau as sfasia-o!
Auzind acestea, cainele fugi spre casa si o omora pe vecina de la parter.
Ham Ham!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu