marți, 16 noiembrie 2010

Invitatie


Teatru de papusi pentru tineri si adulti
“Asta seara fac eu cinste – Mr. Andersen Show”

Scenariul: Sorana Borhina, Rozana Mihalache si Ada Totolan
In distributie:
Andreea Ionescu (Mr. Andersen)
Ada Totolan ( Scufita Rosie, Shakespeare)
Alexandru Neculcea ( Ganja Man )

Spectacolului de comedie “Asta seara fac eu cinste – Mr. Andersen Show” este programat joi, 9 decembrie 2010, ora 19:00 la Sala de Lectura - Ceainaria Teatrului ACT, Calea Victoriei 126, etaj 2, Bucuresti.

Durata spectacol 40 min, spectacol recomandat persoanelor de peste 16 ani.


Joaca din teatrul de papusi incepe sa devina ceva serios de cand tinerii studenti de la Sectia de Papusi a Facultatii de Teatru din Bucuresti si-au propus sa aduca in sala publicul tanar si adult.
Sala de Lectura devine astfel scena de afirmare pentru o serie de proiecte de teatru de papusi pentru adulti, iar unul dintre spectacolele la care va invitam pentru deschidere catre noi perspective despre conditia teatrului de papusi, este spectacolul “Asta seara fac eu cinste – Mr. Andersen Show”.
Ada Totolan, Andreea Ionescu si Alexandru Neculcea sunt cei trei papusari in devenire care au dat viata unor figuri deja consacrate in lumea literara, dar care au totusi si o viata personala, plina de can-can, care se confrunta la randul lor problemele lumii in care traim si capata o figura mult mai aproape de concretul cu care suntem obisnuiti.
“Asta seara fac eu cinste – Mr. Andersen Show” transfigureaza un show de televiziune, in stilul american consacrat de Jay Leno si alti realizatori, si scoate in evidenta cu foarte mult umor negru, hibele societatii capitaliste, ii pune pe invitatii sai in cele mai neplacute situatii doar pentru a satisface dorinta noastra de spectaculos.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu